čtvrtek 11. srpna 2016

Druhé setkání Na Hutích 9.8.2016

V úterý 8.srpna jsem se sešli ke druhému setkání v hospůdce u minigolfu Yamka abychom naplánovali jednu nebo dvě akce na podzim.

Na jaře jsme uspořádali Úklid Hutí, tam přišlo asi 30 lidí a na červnový Pirátský den dětí pak asi 70 dětí a k tomu rodiče. Naše myšlenka je, pokračovat dál v akcích, které by oživily kulturní život na Hutích, ale nedělat víc než jednu nebo dvě na jaře a na podzim, protože jsou docela náročné na čas a hledání pomocníků. 

Vitrína

Od městské části se nám podařilo získat vývěsku, která visí u vstupu do hospůdky Yamka, díky moc paní Strakové z úřadu, panu Navrátilovi z minigolfu a Šárce Daňkové, která to celé posouvala až k cíli.



Řešili jsme náplň vitríny, zatímjsme tam pověsili fotky z akcí, přibudou pozvánky, možná přidáme i nějaké zajímavosti z Hutí, například něco z historie čtvrti.

Na podzim chystáme lampionový průvod a druhý úklid Hutí

Diskutovali jsme o uspořádání druhého ročníku Běhu kolem Hutí. Když jsem po setkání zjišťoval, co by to obnášelo, tak je třeba povolení od majitelů pozemků a také by bylo třeba hodně dobrovolníků na hlídání trasy, to by bylo moc náročné a takovou akci zatím pořádat nebudeme. Místo toho uspořádáme v září druhý úklid Hutí a připojíme se s  ním k akci Ukliďme Česko.

Druhou akci, kterou plánujeme je lampionový průvod na konci listopadu.

Rezervujte si termíny:
24.9.2016 sobota v 15:00 - Podzimní úklid Hutí
22.11.2016 úterý v 18:00 - Lampionový průvod
Místo srazu:
Před minigolfem Yamka

Další informace zveřejníme postupně. Pokud žijete nebo pracujeme na Hutích a máte chuť se do pořádání akcí zapojit, napište mi na email: martin.perlik@gmail.com


 

Žádné komentáře:

Okomentovat